понеделник, 2. август 2021. Вести денес: 57
home Вести

Д-р Боро Илиевски: 15-ти јули ќе биде крај за расипништвото на СДСМ

Д-р Боро Илиевски: 15-ти јули ќе биде крај за расипништвото на СДСМ

Во предкампањата на овие избори заедно со членовите на Унијата на Млади Сили при ОК Бутел се спроведе акција за чистење на дворот на игралиштето на основното училиште “Св. Климент Охридски”.

Општинските власти ветуваа чиста општина без депонии а тие секојдневно никнуваат на многу места. Во услови на пандемија, со оваа активност сакаме да придонесеме за заштита на здравјето на најмладите кои секојдневно го посетуваат ова игралиште.

#ОбноватаДоаѓа ??

Фејсбук статус на Д-р Боро Илиевски

Коронавирус