сабота, 5. декември 2020. Вести денес: 104
home Вести

Цветан, заедно со земјоделците закројува на нива додека министерот од СДСМ Трајан закројува на плоштадот во Кавадарци за да не се испрља

Цветан, заедно со земјоделците закројува на нива додека министерот од СДСМ Трајан закројува на плоштадот во Кавадарци за да не се испрља

Два типа на луѓе.

Цветан, технички заменик министер за земјоделие, заедно со земјоделците закројува на нива додека министерот од СДСМ Трајан заедно со сопартијците закројува на плоштадот во Кавадарци за да не се испрља.

На нас земјоделците ни треба човек во министерството кој е еден од нас и ги разбира нашите проблеми!, стои во објавата на Фејсбук групата Земјоделци Македонија.

Коронавирус