недела, 17. октомври 2021. Вести денес: 2
home Вести

Цуцуловски: Каква употребна вредност има јазикот во градењето на нови улици и патишта

Цуцуловски: Каква употребна вредност има јазикот во градењето на нови улици и патишта

Професорот Љубомир Цуцуловски во својот фејсбук статус запраша каква употребна вредност има јазикот во градењето на нови улици и патишта.

Во продолжение ви го пренесуваме целиот фејсбук статус на Љубомир Цуцуловски:

Коронавирус