четврток, 16. јули 2020. Вести денес: 135
home Вести

Црвенковски не гласаше денеска, го немало на избирачкиот список

Црвенковски не гласаше денеска, го немало на избирачкиот список

Поранешниот претседател и премиер на Македонија Бранко Црвенковски на гласачкото место 2809 се обидел да гласал со пасош, но го немало на избирачки список, известува набљудувачот на Цивил- Центар за слобода.

Црвенковки при разговор со набљудувачот на Цивил рекол дека ќе се жали во Државната изборна комисија.

Парламентарни избори 2020