вторник, 4. август 2020. Вести денес: 88
home Вести

Чулев од Брвеница: Восхитен сум од енергијата која ја имаат овие луѓе и љубовта кон татковината кои тие ја носат во себе

Чулев од Брвеница: Восхитен сум од енергијата која ја имаат овие луѓе и љубовта кон татковината кои тие ја носат во себе

Денес ги посетив општините Брвеница и Тетово, се сретнав и со граѓаните на селото Урвич. Восхитен сум од енергијата која ја имаат овие луѓе и љубовта кон татковината кои тие ја носат во себе.

Загрижени се за состојбата во државата. Велат дека читаат во медиумите за големиот број на случаи на кршење на законот и корупција.

Се сложивме дека почитта и љубовта кон државата се покажува само со чесен и одговорен однос кон неа. За мене одговорно и домаќинско работење е приоритет и така ќе биде во иднина. Пред нас се многу реформи кои ветува дека ќе ги направам. Реформите пред се значат модерна, современа полиција, почитување на законите и владеење на правото.

Коронавирус