четврток, 29. октомври 2020. Вести денес: 136
Во живо

Народот против загадувањето на воздухот, протести организирани од ВМРО-ДПМНЕ во 19 часот

home Вести

Членовите на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Иванка Василевска и Орце Ѓорѓиевски во Козјак за Успение на Пресвета Богородица

Членовите на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Иванка Василевска и Орце Ѓорѓиевски во Козјак за Успение на Пресвета Богородица

По повод христијанскиот празник Успение на Пресвета Богородица, членовите на ИК на ВМРО-ДПМНЕ,  Иванка Василевска и Орце Ѓорѓиевски, присуствуваа на свечената литургија во црквата Свети Ѓоргија во село Козјак.

 

Коронавирус