сабота, 10. април 2021. Вести денес: 83
home Вести

Членови на ОК Ѓорче Петров посетија неколку првачиња и им подарија училишен прибор: Детската насмевка за нас нема цена

Членови на ОК Ѓорче Петров посетија неколку првачиња и им подарија училишен прибор: Детската насмевка за нас нема цена

По повод почетокот на новата учебна година, членовите на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорче Петров во текот на денешниот прв училишен ден посетија неколку првооделенци на кои им подарија училишен прибор.

-Ги поздравивме со желба за успешно совладување на знаењето и успешно пловење низ училишните клупи. Детската насмевка за нас нема цена, велат од ОК Ѓорче Петров.

Коронавирус