понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 65
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Николов на литургија во Св. Пантелејмон

Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Николов на литургија во Св. Пантелејмон

Во општина Карпош  денеска  претставници на ВМРО-ДПМНЕ  беа во посета на населените места Нерези, Бардовци и Злокуќани. Меѓу преставниците беше и членот на Извршниот  комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Николов.  И овде граѓаните говореа за проблемите со кои секојдневно се соочуваат.

Николов присутвуваше и на литургијата во црквата Св. Пантелејмон во Нерези.

Претставниците на ВМРО-ДПМНЕ ги посетија и населените места Бардовци и Злокуќани. Жителите од овие населени места се пожалија дека власта  нема направено во нивниоткрај.

Коронавирус