недела, 17. јануари 2021. Вести денес: 14
home Вести

Член на СДСМ обвинува: Од работа ме избркаа Николовски и Штраус од партијата

Член на СДСМ обвинува: Од работа ме избркаа Николовски и Штраус од партијата

Долгогодишен член на СДСМ јавно обвинува дека останал без работа. Како виновни за отказот ги посочува Штраус – претседател на ОО на СДСМ Кисела Вода и Љупчо Николовски.

„После Нова Година за моето второ бркање од работа!
Замешани, Штраус – претседател на ОО на СДСМ Кисела Вода и Љупчо Николовски.
Се читаме во 2021 година, а можда и порано.
Ова е мое лично мислење поддржано со факти“ – напиша тој.

Коронавирус