петок, 18. ноември 2022. Вести денес: 4
home Вести

ЧИБИШЕВ: Лубриканти, бадеми и ф’стаци експресно набавија, ама за вакцини молиме кај соседите, а нашите ќе стигнат дури на лето!

ЧИБИШЕВ: Лубриканти, бадеми и ф’стаци експресно набавија, ама за вакцини молиме кај соседите, а нашите ќе стигнат дури на лето!

Дојде декември а ние се уште немаме доволно вакцини за сезонски грип, да не зборуваме за вакцини за Ковид 19. Сериозните држави веќе ги добија вакцините и со голема посветеност се подготвуваат да го вакцинираат населението. А, ние, допрва молиме кај соседите да ни донираат вакцини од нивните количини. Набавката ќе стигне дури на лето.
Да, ама, затоа експресно набавивме лубриканти, бадеми, ф,стаци, лампиони, бифтеци.
Страшно и жално!
Неспособни, време е да си одите.

Коронавирус