четврток, 2. февруари 2023. Вести денес: 0
home Вести

ЧЕТИРИ ДЕНА ГО НЕМА ЧИЧКО ПЕПИ: Семејството бара помош од граѓаните

ЧЕТИРИ ДЕНА ГО НЕМА ЧИЧКО ПЕПИ: Семејството бара помош од граѓаните

Семејството се уште трага по Чичко Пепи, човек кој пати од Алцхајмер.

Исчезна во вторникот, а се уште не е пронајден.

Преку социјалните мрежи семејството и блиските бараат помош од секој граѓанин кој можеби го видел чичко Пепи.

Кога последен пат е виден носел сини пижами (горе на пруги) и бели патики. Живее во Тафталиџе, во околината на Катастар.

По апелите на социјалните мрежи, неколку граѓани објавија информации дека го виделе, но потрагата е неуспешна и најчесто станувало збор за друга личност.

Последно е виден вчера неколку пати во зона Порта Влае и пазар Ѓорче Петров, семејството вели дека е многу можно да е се уште таму во близина.

Неговото семејство ги моли граѓаните ако имаат било каква информација, да ги информираат на телефонските броеви:

Најнови вести