недела, 4. декември 2022. Вести денес: 67
home Вести

Чествување на споменот на Ѓорче Петров

Чествување на споменот на Ѓорче Петров

Во 18:30 часот вечерва во паркот во Општина Ѓорче Петров, ќе се одржи честувување на споменот на Ѓорче Петров во организација на Патриотскиот институт на ВМРО-ДПМНЕ – Гоце Делчев.

Најнови вести

Коронавирус