недела, 2. април 2023. Вести денес: 32
home Вести

Бугарскиот претседател поважен од човековиот живот: Полицијата поради делегација ја држи брзата помош на раскрсница (ФОТО)

Повеќе сообраќајници десетина минути беа блокирани поради делегацијата на бугарскиот претседател.
Бугарскиот претседател поважен од човековиот живот: Полицијата поради делегација ја држи брзата помош на раскрсница (ФОТО)

Посетата на бугарскиот претседател Румен Радев го блокираше Скопје.

Повеќе сообраќајници десетина минути беа блокирани поради делегацијата на бугарскиот претседател.

На фотографија испратена до нашата редакција, може да се забележи како полицијата не пропушта амбулантно возило кое пренесува пациент, поради странската делегација.

Очигледно меѓународните односи и протоколи се поважни од човековиот живот.

Најнови вести