четврток, 9. декември 2021. Вести денес: 1
home Вести

Бугарски воз во Драчево: Заокружено ливче пронајдено кај жена вработена во општина

Бугарски воз во Драчево: Заокружено ливче пронајдено кај жена вработена во општина

Денеска на избирачкото место 2780 во Драчево, општина Кисела Вода, е забележан обид за таканаречен бугарски воз.

Забележано е заокружено ливче за еден од кандидатите на жена вработена во општината Кисела Вода.

Се очекува надлежните и набљудувачите да алармираат за овој инцидент.

Коронавирус