четврток, 13. август 2020. Вести денес: 124
home Вести

Бројчаникот проработе: Сумата на рекет од 6 милиони евра на Заев осамна на порта Македонија

Бројчаникот проработе: Сумата на рекет од 6 милиони евра на Заев осамна на порта Македонија

Колку многу зборуваше Заев за бројчаникот што ќе го поставел на порта Македонија. Им ветуваше на граѓаните дека таму ќе им пласира некои бројки, но денес бројчаникот на народот му ја покажа најважната бројка.

Бројка која стана симбол за работењето на Заев. Во негово време царуваше рекетот во Македонија. Денес, во новата аудио бомба се слуша како тој зборува за рекет од 6 милиони евра.

Оваа сума осамна на порта Македонија.

Коронавирус