вторник, 21. септември 2021. Вести денес: 151
home Вести

БРАВО ЗА МАРКО: Нов подвиг на македонскиот спортски херој (ВИДЕО)

БРАВО ЗА МАРКО: Нов подвиг на македонскиот спортски херој (ВИДЕО)

Младиот спортски херој Марко Пејчиновски, исполни уште еден предизвик и предмалку успеа да доплива до брегот на Охридското Езеро кај Свети Наум.

Марко пред три лета на само 12 години направи огромен подвиг кога успеа да го преплива Охридското Езеро.

И покрај тоа што има некроза на коска на долните екстремитети, младиот Марко успева во своите подвизи и го следи својот сон.

Коронавирус