вторник, 3. август 2021. Вести денес: 174
home Вести

Бранко Геровски открива нови имиња во случајот „Рекет“

Бранко Геровски открива нови имиња во случајот „Рекет“

ЖАКИ, КОКИ И РАКИ – 400.000 ЕВРА РЕКЕТ?!

Жаки, важна фаца во телекомуникацискиот бизнис, дал изјава каде што треба, дека Коки му изрекетирал 400.000 евра. 300.000 евра зел Коки, а 100.000 евра биле за Раки, важен човек од власта. Така признал Жаки. Така ми шепна врапчето денеска… напиша на својот Фејсбук профил, новинарот Бранко Геровски.

Коронавирус