четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 156
home Вести

Болни солзи на самохран татко: Да му помогнеме на Хасиќ и неговата 5-годишна ќерка Едона (ВИДЕО)

Болни солзи на самохран татко: Да му помогнеме на Хасиќ и неговата 5-годишна ќерка Едона (ВИДЕО)

Сабахко Хасиќ е самохран родител кој се грижи за својата пет годишна ќерка Едона од нејзина неколку месечна возраст.

Од август 2017-ta  останал без својот автомобил и без можност да заработува, а со тоа и да се издржува и да плаќа кирија.

Мајката на Едона сакала да го даде детето во дом. Кога Сабахко се спротивставил на таа одлука, таа ги напуштила двајцата.

Единствени приходи се парите кои ги заработува од собирање на картони.

Сторијата на „Ја сакам Македонија“ ќе ви ги разбуди емоциите.

Оние кои сакаат да помогнат може да го побараат Сабахко на телефонскиот број: 077/806-054

Коронавирус