понеделник, 3. август 2020. Вести денес: 50
home Вести

Бојан Драгановски од Германија: Време е да кажаме дека Македонецот не е граѓанин од втор ред !

Бојан Драгановски од Германија: Време е да кажаме дека Македонецот не е граѓанин од втор ред !

Координативното тело за дијаспора на ВМРО-ДПМНЕ, на својата фејсбук страница сподели видео од Бојан Драгановски кој е дел од македонската дијаспора во Европа.

-Време е за вистински вредности,време е за правда, време е за обнова, време е на 15 јули сите заедно што помасовно излеземе и гласаме за ВМРО-ДПМНЕ, гласаме за една исправана, гласаме за една горда, гласаме за една достоинствена Македонија. Да живее ВМРО-ДПМНЕ, да ни е вечна Македонија, истакна Драгановски во објавеното видео.

Коронавирус