сабота, 28. јануари 2023. Вести денес: 18
home Вести

Без струја утре дел од Кисела Вода, Студеничани, Карпош, Аеродром, Бутел и Ѓорче Петров

Без струја утре дел од Кисела Вода, Студеничани, Карпош, Аеродром, Бутел и Ѓорче Петров

Поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа утре без напон ќе остнат дел од потрошувачите во Кисела Вода, Студеничани, Карпош, Аеродром, Бутел и Ѓорче Петров.

Без електрична енергија од 13 до 15 чсот ќе останат потрошувачите од ул. 1439 во населба Пинтија, од 09,00 – 15,00 часот село Батинци улици 4, 6 и 7 и дел од село Моране, од 08,30 до 12,00 часот ул. „Малешевска“ во Драчево од 08,30  до 12,30 часот делови од улиците „Владимир Каваев“, „Кленоец“, „Клепа“,  ул. „Мите Богоевски“ – подулица 2, од 09,00 до 13,00 часот село Радишани, м.в. Саздов Рид, Пат за Љубанци и од 09,00 до 14,00 часот ул. „Радушка“.