петок, 27. ноември 2020. Вести денес: 89
home Вести

Бесплатни лубриканти, кондоми и влажни марамчиња ќе дели општина Неготино за Свети Трифун (ФОТО)

Бесплатни лубриканти, кондоми и влажни марамчиња ќе дели општина Неготино за Свети Трифун (ФОТО)

Три дена ќе трае прославата на Свети Трифун и Свети Валентин во општина Неговино годинава. Од 12 до 14 февруари, соопшти претседателот на Советот Диме Витанов.

Тој истовремено наведува дека ќе има бесплатно јадење и пиење на плоштадот, а од нагрдана игра ќе бидат избрани двајца кои ќе одат во Париз, градот на љубовта.

И така, додека присутните ги забавуваат Миле Кузмановски, Елена Велевска, ансамбли и културни друштва, на присутните ќе им се делат флаери со бесплатни кондоми, лубриканти и влажни марамчиња.

Најнови вести

Коронавирус