петок, 23. јули 2021. Вести денес: 29
home Вести

Бајрами од Антикорупциска: Мерката на Владата за отпис на долгови може да се смета за поткуп

Бајрами од Антикорупциска: Мерката на Владата за отпис на долгови може да се смета за поткуп

Мерката на Владата со кој се отпишуваат каматите за долгови е проблем и може да се смета за поткуп, вели Нури Бајрами, член на Антикорупциска во 24 Анализа.

Неговата изјава слушнете ја во продолжение:

Коронавирус