среда, 25. ноември 2020. Вести денес: 62
home Вести

Ажурирани протоколите за заштита од коронавирус: Прочитајте ги сите измени

Ажурирани протоколите за заштита од коронавирус: Прочитајте ги сите измени

Протоколите што ги опфаќаат мерките и препораките за заштита и превенција од КОВИД-19, согласно одлуките на Владата на Република Македонија, се дополнети и ажурирани со последните усвоени измени и дополнувања со кои се регулираат повеќе области.

Ажурираните протоколи кои произлегуваат од Планот за намалување и спречување на ширење на коронавирусот можат да се најдат на ОВОЈ ЛИНК.

Коронавирус