четврток, 29. октомври 2020. Вести денес: 139
Во живо

Народот против загадувањето на воздухот, протести организирани од ВМРО-ДПМНЕ во 19 часот

home Вести

Автомобили за 950 евра, компјутери и телевизори за 120 евра, машини за 100 евра- еве што се продава УЈП

Автомобили за 950 евра, компјутери и телевизори за 120 евра, машини за 100 евра- еве што се продава УЈП

Автомобили за 950 евра, компјутери и телевизори за 120 евра, машини за 100 евра… Ова се дел од движните и недвижни предмети кои може да се купат на аукцијата на Управата за јавни приходи.

Ако сакате да учествувате на аукција на УЈП ќе треба да се регистрирате со претходно уплатен депозит во висина од 10% од утврдената вредност на движните/недвижните ствари, а тоа треба да го направите најдоцна до 20.05.2019 година (понеделник).

На оваа аукција ќе се наддава и за компјутери, телевизори, разни видови машини, земјиште и други движни и недвижни предмети, а од автомобилите кои може да се забележат се Мерцедес за 59 500 и комбе Мерцедес за 80 000 денари како и како Ауди за 56 000 денари.

Предмети има од сите регионални дирекции на УЈП а целата листа може да ја видите тука.

Коронавирус