недела, 29. ноември 2020. Вести денес: 68
home Вести

Автобусите во петок ќе сообраќаат по неделен летен возен ред

Автобусите во петок ќе сообраќаат по неделен летен возен ред

Поради државниот празник Рамазан Бајрам, во петок на 15 јуни, автобусите на ЈСП Скопје ќе сообраќаат по неделен летен возен ред.

Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страната на претпријатието jsp.com.mk.

Коронавирус