среда, 8. декември 2021. Вести денес: 0
home Вести

Атанасов: Во светот се уште нема доказ дека храната што соджи ГМО е штетна по здравјето

Атанасов: Во светот се уште нема доказ дека храната што соджи ГМО е штетна по здравјето

Според директорот на АХВ, Зоран Атанасов храната што содржи ГМО не е штетна, бидејќи во светот се уште нема доказ дека таквата храна е штетна по здравјето на луѓето.

На прашањето на водителката на 1ТВ, дали смета производите ГМО и храната модифицарана од ГМО е штетна по здравјето на луѓето Атанасов одговори дека во светот се уште нема доказ дека таквата храна е штетна по здравјето на луѓето.

Најнови вести

Коронавирус