среда, 19. јануари 2022. Вести денес: 74
home Вести

Апел за помош: Потребни се пари за обновување на станот кој целосно изгоре во Кисела Вода

Апел за помош: Потребни се пари за обновување на станот кој целосно изгоре во Кисела Вода

На социјалните мрежи кружи апел за донации и собирање на пари за обновување на станот кој целосно изгоре во неодамнешниот пожар во зграда во населбата Кисела Вода.

-Другари, во пожар во Кисела Вода на 10 јуни изгоре станот на татко ми целосно. Не е вработен и нема никакви примања. Јас се грижам за него, меѓутоа оваа штета не можам сам да ја поднесам. Ве замолувам кој колку е во можност минимално да донира и да помогне на било каков начин за да можам да го санирам станот и да се врати татко ми дома.

МИХАИЛ МАРИНОВСКИ

СМЕТКА: 210501639599294

ТУТУНСКА БАНКА

ЦЕЛ НА ДОЗНАКА: ДОНАЦИЈА ЗА БОГДАН МАРИНОВСКИ

Инаку најголем дел од работите станарите сами ги санираат и се уште чекаат помош од надлежните, доказ е и овој апел за донација.

Коронавирус