понеделник, 26. август 2019. Вести денес: 2
home Вести

Апел за помош на Васвија Реџепова

Апел за помош на Васвија Реџепова

Малечката Васвија Реџепова има само три години. Таа е моментално во кома, хоспитализирана е во болницата „Аџибадем Систина“. Претходно, со дијагноза малигна неоплазма на мозокот, била хоспитализирана во на Детската клиника во Скопје по претходна операција на малиген тумор на заден череп.
Сумата која е потребна на семејството за тековните и понатамошните третмани е 585000 денари, сума која семејството не може само да ја обезбеди. Да помогнеме.

Донациски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-404 и преку мрежата на ВИП 143-133

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.