среда, 8. декември 2021. Вести денес: 117
home Вести

Апасиев кон СДСМ: Тече низ ногавици

Апасиев кон СДСМ: Тече низ ногавици

СДС на Нашата Земја, за да го надокнади вртоглавото губење на рејтингот, само за еден ден – и тоа само за ФБ спонзорирање – троши колку целокупната вредност на кампањата на Левица!

btw А рекламирањето, кое го прават над 30-на вработени владини загарчиња 24/7, им е „на диво“ – бидејќи само пејџот на Левица е прописно регистриран во Фб за платен политички маркетинг од службена кредитна картичка, од сите партии учесници на изборите. Земете го и овој податок во предвид на 15-ти, кога конечно ќе ги испратиме на гнојарникот на историјата. 😉

#ТечеНизНогавици

Коронавирус