четврток, 26. мај 2022. Вести денес: 60
home Вести

Антони Пешев: “Рекет” ја прели чашата и кај бизнисот

Антони Пешев: “Рекет” ја прели чашата и кај бизнисот

Антони Пешев од стопанската Комора на Македонија смета дека случајот “Рекет” имал силно влијание врз бизнисот додавајќи дека одамна се нема чувствувано така навредено поради тој случај.

“Под силна импресија на ова што се случуваше изминатиот период во Македонија, ситуацијата што сме ја гледале само во грди, евтини, нискобуџетски криминални филмови. Одамна не ми се случило да се чусвствувам толку ниско и навредено.

„Рекетот“ ја прели чашата и кај бизнисот” вели Антони Пешев, од Стопанската комора на Р.М, пренесува ТВ21.

Коронавирус