вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 45
home Вести

Анкета: Најслаба доверба на владата на Заев во споредба со било која друга во првите 100 дена

Анкета: Најслаба доверба на владата на Заев во споредба со било која друга во првите 100 дена

На прашањето какo би ги оцениле 100-те дена работа на Владата: 2,46 е средната оценка што и` ја дале испитаниците во најновата анкета на Телма и МЦМС.

На скалата од еден до пет – 11 % дале оцека 5, 14,2 % првите 100 дена ги оцениле со четворка, 20,1 % ја оцениле работата на Владaта со тројкa, 19, 4 отсто со двојка, а со високи 35,3 отсто ја оцениле Владата со – единица.

Коронавирус