петок, 20. мај 2022. Вести денес: 146
home Вести

Анкета на „МАРКЕТ ВИЖН“: Силјановска во благо водство пред Пендаровски

Анкета на „МАРКЕТ ВИЖН“: Силјановска во благо водство пред Пендаровски

На прашањето за кој претседателски кандидат ќе гласате, дури 18,6% од испитаниците се изјасниле дека ќе гласаат за кандидатот Гордана Силјановска Давкова, додека 18,0% за кандидатот Стево Пендаровски, ова се последните резултати на анкетата на „МАРКЕТ ВИЖН“, спроведена по барање на Пресинг ТВ.

За Блерим Река ќе гласаат 8,4% од испитаниците, додека НЕ ЗНАМ/одбива да одговори се изјасниле дури 28,7%.

На прашањето Нема да гласам/Не знам дали ќе гласам се изјасниле дури 26,3% од испитаниците.

 

Најнови вести

Коронавирус