недела, 16. јануари 2022. Вести денес: 112
home Вести

Анкета на „Другата страна на политиката“: Граѓаните бараат човек во политичарот, а не политичар во човекот (ВИДЕО)

Анкета на „Другата страна на политиката“: Граѓаните бараат човек во политичарот, а не политичар во човекот (ВИДЕО)

Фејсбук страната „Другата страна на политиката“ сподели видео анкета поврзана со претседателските избори 2019.

-Драги луѓе, погледнете преку која видео форма, екипата што го бара човекот во политичарот, а не политичарот во човекот, продолжува да трага по одговорите што се наоаѓаат на другата страна на политиката, стои во нивниот пост на Фејбсук.

Коронавирус