четврток, 9. јули 2020. Вести денес: 1
МЕГА БОМБА

ВИДЕО: Тежок меѓународен блам на Заев, лажеа дека спречиле хибриден напад, а Заев пред пранкери го напаѓа Макрон, затвора аеродром, ќе населува мигранти

home Вести

АНКЕТА: Граѓаните сметаат дека Владата ја води лошо надворешната политика

АНКЕТА: Граѓаните сметаат дека Владата ја води лошо надворешната политика

Според најновата анкета изработена од М-проспект, а ја пренесува Прес 24 се покажува дека Владата лошо ја води надворешната политика.

На прашањето „Одобрување на работата на владата во Надворешна политика“ дури 51 процент од испитаниците одговориле дека не ја одобруваат работата и водењето на надворешната политика, додека 45 проценти ја одобруваат работата.

Дури 1,6 проценти од испитаниците се изјасниле дека не знаат, додека не се изјасниле со договор 2,4 проценти од испитаниците.

Парламентарни избори 2020