вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 111
home Вести

Анкета: Дознајте колку добро ја познавате другата страна на политиката (ВИДЕО)

Анкета: Дознајте колку добро ја познавате другата страна на политиката (ВИДЕО)

Тргнете на кратко квиз патување низ колективната македонска меморија и дознајте колку добро ја познавате другата страна на политиката.

Оваа анкета е објавена на групата „Другата страна на политиката“.

Коронавирус