четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 142
home Вести

Андраши: Доколку и по ова не падне Владата, Македонците не заслужуваат да имаат држава

Андраши: Доколку и по ова не падне Владата, Македонците не заслужуваат да имаат држава

Лука Андраши, хрватски експерт кој работи на проект на ЕУ кој врши мониторинг на работата на високи државни службеници во Македонија денешните настани во Собранието ги нарече скандалозни, злосторнички и масакар на човековите права.

Тој истакна дека доколку и поле ова не падне владата, македонскиот народ не заслужува држава.

Најнови вести

Коронавирус