четврток, 20. јануари 2022. Вести денес: 94
home Вести

Андоновски: Лицето на Венко е пресликано лице на Заев и оваа Влада, лице на криминал и лаги

Андоновски: Лицето на Венко е пресликано лице на Заев и оваа Влада, лице на криминал и лаги

#Жерно пак ја утна, туку кога ќе падне северна (трибина)?

Го читам Жерновски и не можам да поверувам. Има ли човекот малку срам. Се сеќавам како нè плашеше дека ќе падне северната трибина на Стадион, 8 години еве уште чекаме. Сè друго пропаднаа, ама стадионот не им успеа. Сега пак нешто нè плаши дека Венко не требало да се напаѓа. И еве и јас се воздржував од критики. Ама бројот на заразени доктори и медицински персонал расте, денес втор случај на починато лице поради негрижа, прво Охрид па Велес. Лицето на Венко е пресликано лице на Заев и оваа Влада. Лице на криминал и лаги. А вистината допрва ќе излезе на виделина…, реагира Стефан Андоновски од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус