понеделник, 30. март 2020. Вести денес: 79
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

„Алфа“ открива голем финансиски скандал

„Алфа“ открива голем финансиски скандал

Телевизијата „Алфа“ денеска во вестите во 14,30  часот и во 17.30 часот открива голем финансиски скандал, објавува главниот уредник на телевизијата Васко Ефтов. Не ги пропуштајте вестите!