четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 126
МЕГА БОМБА

АУДИО: Објавена нова бомба за Заев – „Маме ќе им e*aм на сите што ќе влезат кај мене во коалиција“

home Вести

Алберт Муслиу: Факт е дека и Албанците не се среќни од тоа како се живее денес

Алберт Муслиу: Факт е дека и Албанците не се среќни од тоа како се живее денес

Албанците не се среќни поради договорите кои се склучени, туку ако се живее добро во земјата и со соседите, рече аналитичарот Алберт Муслиу кој беше дел од дебатата на телевизија 21 на која аналитичари и новинари дебатираат со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Според него факт е дека и Албанците не среќни од тоа како се живее денес, но говорејќи за постигнатите договори со Грција и Бугарија посочи и дека требаше да се потпишат договорите со соседите.

Парламентарни избори 2020