понеделник, 5. декември 2022. Вести денес: 137
АКТУЕЛНО

Скопје БЛОКИРАНО, Данела Арсовска со СПЕЦИЈАЛЦИ се брани од СКОПЈАНИ и новинарските екипи

home Вести

„Ако службите знаат каде е Рашела во 12 часот, не гледам како не би знаеле каде е човек кој е од интерес на државата“

„Ако службите знаат каде е Рашела во 12 часот, не гледам како не би знаеле каде е човек кој е од интерес на државата“

Во вечерашното издание на „Само Вистина“, пратеничката и член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Рашела Мизрахи вели дека ако службите знаат каде е Рашела во 12 часот, на 20-ти ноември, не гледа како не би знаеле каде се наоѓа човек кој е во интерес на државата.

-Има индиции дека дел од политичкиот спектрум од опозицијата бил под разни притисоци баш од структури од државата кои би требало да се занимаваат со други прашања, и кога би знаеле каде се наоѓам јас во 12 часот на 20-ти ноември,не гледам како не би знаеле како некој друг се наоѓа, на која локација во кое време, особено ако станува збор за човек кој е од интерес на државата, вели Рашела Мизрахи.

Коронавирус