сабота, 1. октомври 2022. Вести денес: 0
home Вести

Агенцијата за планирање на просторот ќе потроши 13.000 евра за авионски билети за службени патувања и хотелско сместување

Агенцијата за планирање на просторот ќе потроши 13.000 евра за авионски билети за службени патувања и хотелско сместување

На официјалната страна на страната на јавни набавки стои оглас објавен од страна на Агенцијата за просторно планирање.

Имено, во огласот стои дека предмет на договорот  на јавна набавка се авионски билети за службени патувања и хотелски услуги.

Проценетата вредност изнесува 800.000 денари без ДДВ. Оваа сума претворена во евра изнесува 12.997 илјади евра.

Коронавирус