петок, 3. декември 2021. Вести денес: 134
home Вести

Аеродромите ќе работат до утре, Владата заборавила да ја објави одлуката во службен весник

Аеродромите ќе работат до утре, Владата заборавила да ја објави одлуката во службен весник

Авионите ќе летаат до утре вечер, бидејќи владата заборавила да ја објави одлуката за затворање во службен весник.

Вчера вечер донесе одлука Владата за затворање на границите и затворање на двата аеродрома.

Но денес аеродромот на ТАВ Скопје работи затоа што се уште денес владата не објавила одлука во службен весник.

Владата заборавила да ја објави одлуката во службен весник. Така да патници ќе има на аеродромите до утре вечер.

Претходно опозицијата предводена од ВМРО ДПМНЕ побара затворање на двата аеродрома.

Коронавирус