недела, 5. февруари 2023. Вести денес: 0
home Вести

Адвокатот Мишел Наумоски нуди 1.000 евра за информација за лицата кои му го запалија автомобилот

Адвокатот Мишел Наумоски нуди 1.000 евра за информација за лицата кои му го запалија автомобилот

Адвокатот од Охрид, Мишел Наумоски, чиј автомобил изгоре во пожар пред два дена, денес преку Фејсбук објави дека ќе додели награда од 1000 евра за секоја информација која ќе доведе до откривање на сторителите.

-Во интерес на откривање на можните сторители и нарачатели на кривично правниот настан ја нудам следнава НАГРАДА: 1.000,00 евра за секоја релевантна информација која ке ги открие извршителите или нарачателите на кривичното дело. Гарантирам дискреција на изворот на информацијата, пишува Наумоски на Фејсбук.