четврток, 4. март 2021. Вести денес: 0
home Вести

Административно-техничкиот персонал во Здравство бара покачување на платите

Административно-техничкиот персонал во Здравство бара покачување на платите

Независниот синдикат на административно – техничкиот перонал во Здравството денес испрати Барање за покачување на платите.

Бидејќи како што се вели во барањето во новите покачувања кои се најавени од министерот Венко Филипче, тие биле изоставени.

Коронавирус