вторник, 22. јуни 2021. Вести денес: 134
home Вести

Адил веднаш бил повикан во ПС Карпош за „vaksajns.mk“ а за двајцата од Струмица кои извршија силување им требаше 2 години да откријат

Адил веднаш бил повикан во ПС Карпош за „vaksajns.mk“ а за двајцата од Струмица кои извршија силување им требаше 2 години да откријат

Краток апдејт: во 13:30 сум поканет во ПС Карпош на разговор околу доменот vaksajns.mk.
Единицата за компјутерски криминал мене брзо ми влезе во трага и брзо ме поканија за обично пренасочување кон сајтот на МЗ, за разлика од предметот за девојчињата од Струмица чии инкриминирачки материјали биле споделувани насекаде и не успеваше да ги најде сторителите 2 години.

Фејсбук статус на Адил Бакиу

ЕУРО 2020

Македонија