петок, 24. септември 2021. Вести денес: 134
home Вести

26 години дипломатски односи САД и Македонија

26 години дипломатски односи САД и Македонија

Денес се одбележуваат 26 години од воспоставувањето на дипломатските односи помеѓу Соединетите Држави и Република Северна Македонија.

Од американската амбасада споделија колаж од фотографии на социјалните мрежи, за кој дополнија дека истиот го прикажувал партнерство и соработка низ годините.

Коронавирус