петок, 3. декември 2021. Вести денес: 7
home Вести

23 октомври неработен ден за сите граѓани

23 октомври неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 23 октомври 2021година (сабота), Ден на Македонската револуционерна борба, е неработен ден за сите граѓани.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Македонија им го честита Денот на Македонската револуционерна борба.

Коронавирус