недела, 26. септември 2021. Вести денес: 88
home Вести

2-ри Август, Ден на Републиката е неработен ден за сите граѓани на Македонија

2-ри Август, Ден на Републиката е неработен ден за сите граѓани на Македонија

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 02 Aвгуст (понеделник), Ден на Републиката е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани им го честита Денот на Републиката.

Коронавирус