недела, 5. февруари 2023. Вести денес: 0
home Вести

2 јануари неработен ден

2 јануари неработен ден

На денешната седница Владата одлучи 2 јануари да биде неработен ден за вработените во јавната администрација, со препорака истото да биде прифатено и од страна на приватниот сектор.

Владата денеска го прифати усогласениот текст на Меморандумот за соработка меѓу Владата на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска и Владата на Република Македонија за реализација на Проект „Носење промени- добро управување и ефективност во јавната администрација“.