недела, 24. септември 2023. Вести денес: 24
home Вести

10 дена до крајот на светското првенство, а со него и до крајот на VIVAX наградниот предизвик – Сите заинтересирани да побрзаат ако сакаат да станат победници

10 дена до крајот на светското првенство, а со него и до крајот на VIVAX наградниот предизвик – Сите заинтересирани да побрзаат ако сакаат да станат победници

Над 140 гола беа постигнати на ова првенство, а сѐ уште се очекуваат најдобрите да ги одиграат возбудливите натпреварина претстојните натпревари.Со секој нов гол во мрежите на секоја од репрезентациите, се појавуваа и учесниците на социјалните мрежи заVIVAX наградниот предизвик кој започна заедно со овој историски мундијал. Голем број на заинтересирани навиваа со VIVAX, а поради многуте награди сѐуште има простор и можност за учествово наградниот предизвик.

Има уште 10 дена и секој кој ќе ги следи правилата е потенцијален добитник на 20 VIVAXтелевизори и 10VIVAXтелефони. Сѐ што треба заинтересираните да направат е:

– Да навиваат и да се фотографираат;

– Да ја лајкнат Facebook фан страната на VIVAX Macedonia;

– Да објаватјавен (public) постсо својата фотографија на Facebook;

– Да го тагнат VIVAX Macedonia на Facebook и да ги стават хаштазите:#живејспортски #пазитопка #живејговивакс

Право на учество има секој кој има Facebook профил и ги следел сите чекори за учество во наградниот предизвик. Секој учесник има можност да постира до 5 различни фотографии во текот на една недела.

Наградниот предизвик трае од 15ти јуни до 15ти јули. Извлекувањето на добитниците на 20 VIVAX TV и 10 VIVAX мобилни телефони ќе биде на 16.07.2018 во 13.00 часот, на Facebook фан страната на VIVAX Macedonia.

Време е со VIVAX сите да бидат добитници на ова светско!